Bendeniz 2009 Albüm Dinle - Bendeniz 2009 Albüm Dinlemek

Bendenizin Yeni Albümü, Olsun, Bendeniz Olsun, Bendenizin yeni şarkıları, Olsun 2009

Bendenizin Yeni Albümü, Olsun, Bendeniz Olsun, Bendenizin yeni şarkıları, Olsun 2009








Türk popunun en başarılı ve kalıcı isimlerinden Bendeniz yepyeni albümü ”Olsun” ile önümüzdeki günlerde dinleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 11 şarkının yer aldığı yeni albümünde tüm ve söz ve müziklerin altına imzasına atan sanatçı aynı zamanda yenilenen imajı ile de dikkatleri üzerine çekiyor..Raks Müzik Prodüksiyonları etiketi ile müzik marketlere sunulacak albüm 2009 yılının en iddialı prodüksiyonlarından birisi olarak değerlendiriliyor..Yaz aylarınının enerjisini yaşatacak yepyeni Bendeniz şarkıları için geriye sayım başladı… Bu yıl da kulağınız Bendeniz’de ”Olsun” !

11 şarkının yer aldığı yeni albümünde tüm ve söz ve müziklerin altına imzasına atan sanatçı aynı zamanda yenilenen imajı ile de dikkatleri üzerine çekiyor..
Raks Müzik Prodüksiyonları etiketi ile müzik marketlere sunulacak albüm 2009 yılının en iddialı prodüksiyonlarından birisi olarak değerlendiriliyor.. Yaz aylarınının enerjisini yaşatacak yepyeni Bendeniz şarkıları için geriye sayım başladı… Bu yıl da kulağınız Bendeniz’de “Olsun”


0 yorum:

Yorum Yaz

Back to Home Back to Top